DÜNYA 2012 de TÜMÜYLE DEĞİŞEBİLİR Mİ?…

#alttext#
“Herkesçe bilinmelidir ki, doğru yoldan ayrılmakla dünya yıkılmaz.
Onu asıl yıkan, bilim adamlarının dalkavukluğudur.”
Keçecizade İzzet Molla (1785 – 1829)

Maya Kehanetleri’ ne göre 22 Aralık 2012 tarihi dünya için çok önemli. Çünkü bu dönemde , oluşacak büyük bir su baskınından sonra, içinde yaşadığımız çağ sona ererek yeni bir çağ başlayacak.

Mayaların zaman hesaplama araçları arasında ilk, belki de en gizemli döngü, “Tzolkin” adı verilen “kutsal takvim” dir. Sözlük anlamı ‘gün sayımı’ olan Tzolkin, 260 günlük bir zaman dilimini içerir. İki farklı dizinin elemanları arasındaki bileşimle tamamlanır. Bu dizilerden birinde 1’den 13’e kadar uzanan rakamlar, değerinde belli bir sıra izleyen 20 adet ‘isim’ vardır.

Mayalar niçin 2012 yılında “depremlerle”, “su baskınlarıyla” gelecek bir büyük afetten söz etmektedirler?..

Mayalarla ilgili araştırma yapan uzmanlar önce Mayalar’ın zaman ile takvim sistemini çözmeye çalıştılar. Sonra da elde edilen bulguları, şu anda kullandığımız Gregorian takvimine uyarlama çalışmaları başlatıldı.

Joseph T. Goodman’ ın çalışmasının, Maya araştırmacılarından Thompson tarafından uygulanması sonucunda da büyük kehanet ortaya çıkarıldı.

Buna göre Gregorian takvimiyle M.Ö. 13 Ağustos 3114 tarihine karşılık gelen “Büyük Devir” in 13 Baktun, demek ki bunun 1.872.000 gün sürdüğü düşünülerek, şu anda içinde bulunduğumuz çağın M.S. 22 Aralık 2012 tarihinde sona ereceği hesaplandı.

Bu kez Mayaların kehanetlerine benzer biçimde dünyanın, foton kuşağı etkisiyle altı gün içinde, 2012 yılında tümüyle değişeceği savı ileri sürülüyor.

Bu konuda karşımıza çıkan herhangi bir sağlam bilimsel veri yok. Tüm kaynaklarda bilimsel bir kanıtın öne sürülmediğinden söz ediliyor. Zira geçerli kanıtlar da yok deniliyor. Elde olan tek şey birkaç bilim adamı ile astronomun tezleriyle araştırmalarından oluşuyor.

Elde olan veriler, bilinen döngünün 26.ooo yıl olduğu, bu geçişin belirtisi olan “Schumann Rezonansı” nın değişimi ile Foton Kuşağı içerisinde bulunan yıldızların varlığından ibaret. Açıkça bir kanıt ortaya konulamamış. Foton Kuşağı güçlü elektromanyetik radyasyona sahiplik eden yoğun bir uzay boşluğu ile bazı x-ışınlarını da içermekte. Bunu galaksi içerisine akan manyetik bir ışık olarak ta tanımlayabiliriz.

Keşif, ingiliz astronom Sir Edmund Halley’in günlerinde başlayan Pleiades çalışmalarıyla başladı. Halley, bu yıldız grubundaki 3 yıldızın Yunanlılarca belirtilen yıldızlar arasında bulunmadığını ortaya çıkardı.

Yunan astronomlar ya da Halley yanılmış olabilir miydi? 1991 yılında yayınlanan bir makalede sunulan diyagrama göre 6 yıldız; Merope, Atlas, Teygeta, Electra, Coeleno ile güneşimiz, Pleiades’in bir yıldızı olan Alcyone’nin yörüngesindeler.

Daha sonra Halley şu sonuca vardı: Pleiades takımı belli bir hareket sistemiyle ilerliyordu. Bu tez, Frederick Wilhelmce onaylandı. Pleiades, her yüzyıl için 5.5 saniye kesin bir hareketle döngüsüne devam ediyordu.

Foton Kuşağının merkez alanına girilmesiyle birlikte yaşanılması beklenen fiziksel etkileşimler ise, yayınlanan bir çok raporda şu biçimde sıralanıyor

1. gün: 21 Aralık 2012′de kör bölgeye giriş, tüm canlıların beden tipinin değişmesi, hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tam karanlık.

2. gün: Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmiş hissetmesi,Güneş’in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması (buzul çağı soğuğu).

3.-4. gün: Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtların çalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.

5.-6. gün: 24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgeden çıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri, dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süper bilinç).

Foton Kuşağı temel olarak 3 elementi içermekte. İlki, “Null Zone” (sıfır bölgesi). Bu bölge, madde ile madde olmayan parçaların kuşağın proton parçalarını oluşturmak için çarpıştıkları bölge. Burası ayrıca Pleiades yıldız sisteminin elektromanyetik alanlarının etkisiz bırakıldığı yer.

Bu süreç, bilinçlilik seviyelerimizi değiştirecek, evren yapısına farklı bir açıdan bakmamızı sağlayacak. Öteki bölme ise foton ırmağı ile sıfır bölgesinin (null zone) iç kenarı arasında olan akım alanı. Bu bölgeye geçişle daha yüksek boyuta geçiş olanağı olacak

Foton Kuşağı, Dünya ile çarpışmak üzere olan yoğun bir foton (ışık parçacıkları) enerji bandı olarak rapor ediliyor. Ulaştığında 5 günlük bir karanlık, elektriksizlik, insanlık için psişik yeteneklerin ortaya çıkması, insan bedeninde oluşan değişimler (transformasyonlar) ile daha pek çok değişim beklenmekte.

Şu anda karanlık dönemin sonunda olduğumuz, bu dönemin 2012′de son bularak 2000 yıllık “ışık” dönemine geçiş yapılacağı söyleniyor. Yıldız aktivasyonu güneş sistemimizin Pleiades (Alcyone yıldızı), Sirius, Arcturus, Orion ile Andromeda ile aynı sıraya dizilmesi ile başlayacak…

Oysa asıl gerçek, şu anda bilimsel olarak kanıtlanmış olan, bilebildiğimiz kadarıyla dünyanın dört kez manyetik kutup değişimi geçirdiğidir. Bu da yaklaşık 2.5 milyon yıllık bir zaman dilimi demektir. Bugün bu durum kesinleşmiştir. Günümüz insanları bunu yeni keşfetmiş olsa da, binlerce yıl önce yaşamış Mayalar bu gerçeğin farkında olup, biliyorlardı.

Uzmanlar, Dünyanın manyetik gücünün 1860 tan beri hızla düştüğünü, kuzey ile güney manyetik kutuplarının 780 bin yıllık bir aradan sonra, şimdilerde yer değiştirmeye başlayabileceğini savunuyor. Bu sürecin tamamlanması için 500 yılın geçmesi gerekmektedir.

Her nedense insanoğlu felaket senaryolarına çok düşkündür. Verilen felaket habarleri, doğru ya da yanlış olduğuna bakılmaksızın ileri derecede prim yapıyor. Ancak bu durumda bize düşen, bildirilen felakete ya da değişime, 2 yıl kadar çok kısa bir süre kaldığından, bekleyip sonucu izlemektir.

[Bazı alıntılarla telif edilmiştir]

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>